Hifi Music
Musik, noter och annat gött

Lördag och beslut om förkovring inom Sökmotoroptimering, Analyticsutbildning och UGL Ledarskapsutbildning

söndag, 23 april 2017 20:49 by Admin

Lördagen startade nästan lika bra som fredagen slutade och det var faktiskt att jag blev väckt av grabben som verkade ha fått blodad tand från igår kväll och ville imponera på oss andra i familjen genom att spela upp ännu fler nyfunna låtar via Spotify på vår stereo. Dottern som inte ville vara sämre hon hade snickrat ihop en riktig hotellfrukost som doftade ljuvligt ända upp till vårt sovrum. Det var med andra ord inga som helst problem att gå ur sängen.

Efter att vi avnjutit en underbar frukost och tagit på oss kläder så gick vi alla ut på en promenad i solen och det friska vårvädret. Vi hade packat en liten ryggsäck med godsaker och självklart även en trådlös högtalare som spelade härlig bakgrundsmusik under hela promenaden.

När vi kom hem så hade jag satt på bastun som var klar att användas direkt. Jag och frugan satt kvar längst och pratade och kom in på lite framtid och om vad vi ville göra framgent med livet. Frugan berättade om att hon gärna skulle vilja lära sig lite mer kring ledarskap för att kanske i framtiden kunna ha användning av i karriären. Jag berättade om att vi har en kund som just håller i sådana utbildningar. En väldigt passande sådan heter UGL ledarskapsutbildning och som verkar vara mycket omtyckt om man läser referensernas uttryck och åsikter.

När jag fick motfrågan om vad jag själv skulle vilja förkovra mig med eller utbilda mig i så fick jag tänka efter ganska länge. Svaret blev att jag skulle vilja lära mig mer kring analyser och statistik för det skulle jag också kunna ha användning för i mitt företag. Frugan sa då att hon sett nått inlägg på Facebook om ett företag i Borås just håller i sådana Analyticsutbildningar. Företaget heter High End Media Group och sysslar framförallt med digital marknadsföring och sökmotoroptimering(SEO). De håller även utbildningar för Yrkeshögskolan och IHM vilket vittnar om kvalité och kompetens. De ska tydligen hålla i en Analyticsutbildning redan om fem veckor och den var till och med väldigt billig också. Det slutade med att vi båda anmälde oss till var sin kurs. Frugan till en UGL kurs och jag till en Analyticsutbildinng. Jag återkommer med hur vi båda upplevde våra respektive utbildnignar.

Bli den första att värdera denna post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Categories:  
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Fredagens förstapris innehöll skovårdsset, skokräm, skoborste och värmesulor.

söndag, 23 april 2017 20:04 by Admin

Tänkte skriva av mig lite om helgen som den roliga helg som varit. Fredagen, dvs i förrgår gick åt till att göra det jag gillar mest och det är att lyssna på musik och umgås med vänner och familjen. Grabben hade hittat nya musikspår som han glatt spelade upp på Spotify under hela kvällen. Han fick helt enkelt bli discjockey för en kväll och vi andra fick rösta på vilken titel och grupp låten hade. När flertalet timmar hade gått stod frugan och kusinen som vinnare vilket gav dem ett förstapris i form av ett skovårdsset innhehållande skokrämskoborstevärmesulor och putstrasor. Något som var mycket uppskattat av segrarna. (Värmesulorna kom faktiskt till använding redan dagen efter trots att vi är inne i slutet av april, men med 2 plusgrader på morgonen var det riktigt skönt att ha värmesulorna i skorna).

Svågern som var med höll sedan en lektion i hur man behandlar och sköter om sina skor på bästa sätt för att de ska hålla så länge som möjligt. Allt har en ganska logisk förklaring om man bara tänker till och sätter sig in i vilket djur eller material skorna är uppbyggd av.

Kvällen och dagen blev väldigt lång men mycket trevlig och efter midnatt rundade vi alla av med några natta mackor innan taxibilarna dök upp och gästerna åkte hem till sitt. Självklart lämnade det en hel del disk och städning dagen efter men det var det helt klart värt varenda minut det tog att få ordning på allt. Den natten somnade man med ett stort leende på mina läppar och många minnen på näthinnan.

Bli den första att värdera denna post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Categories:  
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed